23 03 12 00 Teamviewer

| Betalingsløsninger

 

KDR er forhandler av Verifone (tidl. POINT) og Nets Norge, og tilbyr terminalutstyr for alle bransjer og behov, uavhengig av størrelse. Terminalene vi leverer omfatter mobile og stasjonære betalingsterminaler som kommuniserer vis 3G, GPRS, WLAN og bredbånd. Betalingsterminalene kan brukes frittstående eller enkelt integreres med KDR GOLD kasseløsning.

Hos oss kan du enten leie eller kjøpe terminaler.

En av de viktigste funksjonene med våre betalingsløsninger er at man enkelt skal kunne plukke opp regninger, splitte regninger og samtidig gi en gyldig salgskvittering direkte fra terminalene. Dette vil gi en mer effektiv service og mindre kø ved kassepunktet.

 

VeriFone logo Paypoint.connect

 

Med Verifone sine trådløse terminaler og programvaren paypoint.connect snakker kasse og terminal sammen slik at man ikke har behov for å gå til kassen for å skrive ut en spesifisert regning, ta betalt eller gi ut gyldig salgskvittering.

Paypoint.connect fra Verifone gir:

  • Mindre venting for gjestene og kundene. De kan betale med engang
  • Tid til flere gjester og kunder i løpet av åpningstiden
  • Mindre stress og løping for servitører og servicemedarbeidere

Mer informasjon:
Programvaren paypoint har mulighet for å kommunisere med kasseapparat via 3G, Bluetooth, GPRS eller WLAN. Ved hjelp av et referansenummer overføres regningen fra kasseapparatet til betalingsterminalen. Ved bruk av paypoint.connect kan man altså kjøre trådløs kommunikasjon mellom betalingsterminal og kasse.

 

Nets_logo_N_bolge_CMYK NY

– Pay@Table

 

Pay@Table fra Nets er en betalingsløsning som er utviklet spesielt for restauranter, cafeer og andre serveringssteder. Den mobile betalingsterminalen iWL250B integreres med restaurantkassen via Bluetooth og gjør det mulig å utføre en rekke kassefunksjoner direkte på betalingsterminalen – ved kundens bord.

 

Pay@Table hovedfunksjonalitet:

  • Servitør-login med kort eller inntasting av servitørnummer
  • Spesifisert regning kan skrives ut ved kundens bord
  • Håndterer delbetalinger, inkludert betaling med kontanter, når kundene ved et bord ønsker å betale hver for seg
  • Enkelt å legge til tips i betalingsprosessen
 

Mobile terminaler:

vx690-front_550x550

VX 690 – TRE-I-EN MOBIL BETALINGSTERMINAL

Med mobilmodem (3G/GPRS), Bluetooth og Wi-Fi i en og samme terminal gir VX 690 optimal fleksibilitet for deg som er på farten. Lynraske transaksjoner og stor Touchskjerm, alt samlet i denne nette, håndholdte enheten.

Produktark VX690

 

 

 

Vx680

Vx680

VeriFone Vx680 er en av de minste mobile terminalene på markedet. Designet er kompakt og ergonomisk utformet. Dette gjør terminalen ideell for bruk på restauranter, barer, arenaer, vareleveringer, bilutleie og andre brukersteder som stiller krav til mobilitet. Vx680 leveres kun som frittstående terminal.

Produktark VX680

Alle Verifones terminaler leveres med paypoint programvare. Paypoint programvare er enkel å tilpasse, enkel å                                                             lære og enkel å administrere.

 

 

Nets_mobil

iWL250B

iWL250 passer for alle som har behov for å ta terminalen med til kunden i egne lokaler, f.eks. serveringssteder. Terminalen kommuniserer via Bluetooth til en medfølgende basestasjon som er tilkoblet bredbånd. Dette gjør iWL250B svært rask i bruk. Terminalen er en av de minste og letteste mobile terminalene i markedet, har stor fargeskjerm og er klargjort for kontaktløse betalinger (NFC). iWL250B leveres med en basestasjon som også fungerer som ladestasjon for terminalen. Batteriet har en enestående kapasitet som sørger for høy ytelse for brukeren.

 

 

 

Stasjonære terminaler:

 

Vx820_VerifoneVx820

Vx820 er en av de minste betalingsterminalene på markedet, og den er laget for å håndtere store volum. Terminalen må integreres med kasse, da den ikke har skriver, og dermed ikke fungerer som frittstående. Den er liten og ligger godt i hånden, samtidig som den har store bakgrunns belyste taster og stor fargeskjerm.  Med stor skjerm, oversiktlig tastatur og ergonomisk utforming er VeriFone Vx820 en elegant, funksjonell og brukervennlig betalingsterminal.

Produktark VX820

 

 

 

Vx520C

Her har vi en stasjonær terminal med mobil kommunikasjon.  VX 520C kan brukes både fast og trådløst (3G) og har oppladbart batteri som gjør den unik og praktisk med stor funksjonalitet

Produktark VX 520C

 

 

Klikk her for å bestille en av følgende bankterminaler!

 
KDR_vending
Cashfree Vending

Cashfree Vending: Brukervennlig løsning for vareautomathandel

KDR leverer funksjonelle kontantfrie betalingsløsninger for vareautomater og kaffemaskiner. Da kontanter blir mindre vanlig, har flere opplevd å ikke ha mulighet til å handle kontant på flere vareautomater. Med tanke på dette, har for eksempel treningskjeden Stamina gjort det lett for sine medlemmer å handle kontanterfritt på sine treningssentre.

 

Et fleksibelt system

Systemet kommer i 3 varianter. Lukket og åpen løsning, eller begger deler. Lukket løsning gjelder ved bruk av f.eks. kantinekort der man trekkes for innskutt beløp, får kreditt eller annet. Åpen løsning bety at man monterer en kredittkortleser med pinkodetastatur slik at kunden kan betale med sitt eget debet/kredittkort. Siste varianten er en kombinasjon av disse.

Tilbakemeldinger om omsetning på vareautomater før og etter betalingsintegrasjon, viser at man kan forvente en formidabel omsetningsøkning. En helt vanlig omsetingsøkning ligger på mellom 40-50%, men vi har også målt økninger opp mot 400%. Da sier det seg selv at dette er en god investering i tillegg til at man øker graden av kundeservice.

Cashfree vending fra KDR kan også leveres med administrasjonsverktøy som avgir salgsstatistikk og forteller om når vareautomaten går tom for varer.

Klikk her for tilbud om Cashfree Vending!

 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om våre løsninger. Vi hjelper deg fra start til mål!

Din epost: (nødvendig)

Telefon

Emne

Spørsmål/Henvendelse