23 03 12 00 Teamviewer

Maskinvare

Ved å ha et godt samarbeid med våre leverandører, kan vi også garantere å levere stabile og moderne kasseløsninger. Både stasjonære og mobile løsninger skreddersys etter kundens behov og tilpasses hver enkelt installasjon. Trygg og sikker drift er et viktig kriteria for våre systemer og maskinvare er ikke uten unntak.

Vi tilpasser type maskinvare etter kundens ønske og kommer med anbefalinger iht bruk, plassering og vedlikehold av kassene.

Vi leverer blant annet:

  • Stabile og moderne kasser med stor kapasitet
  • Mobile salgspunkter til bruk ved garderobe, avlastningsbar eller for billetthåndtering
  • Bongskrivere/kjøkkenskrivere/ kvitteringskrivere
  • Kasseskuff for kontant betaling
  • Vekt, tilpasset service med løsvektregistrering
  • Skannere m.m.

 

NYHET!

HP ElitePos

 

HP ElitePOS G1

I disse dager lanserer vi neste generasjon av touchskjerm fra HP, en maskin som virkelig vil markere seg innen salgsnæringen. Her vil man kunne skape seg en ideel løsning for servicebedriften – enten den skal brukes som kasse, for markedsføring eller selvbetjening.

Se videopresentasjon av HP ElitePOS her 

 

 

 

 

HP RP9

Touch med 15,6 tommers skjerm har en kraftig prosessor og det dobbelte av lagringskapasitet mot lillebroren RP2. Modellen er rask og skjermen er styrket i forhold til skitt og smuss. RP9 er lett å ta av fot og kan monteres på vegg eller VESA-feste.

 

Produktblad HP RP9

 

 

                                                        

HP RP2 Retail System - modell 2030
HP RP2 Retail System – modell 2030

HP RP2 Retail System – modell 2030

Få pålitelig og robust ytelse fra HP RP2 Retail System, en stilig, kompakt og servicevennlig All-in-One enhet med berøringsskjerm som kan utplasseres i hele virksomheten som en selvbetjent løsning for kunder eller som operatørstasjon. Legg til allsidighet med denne kompakte All-in-One-enheten. Fleksible monteringsalternativer lar deg plassere enheten på disk eller monter rett på vegg eller stolpe.

Vær komfortabel der det er søl og sprut – det forseglede vifteløse designet (IP54-qualified) er gått igjennom omfattende tester for støt og vibrasjoner.

Se videopresentasjon av HP RP2 her 

Produktark HP RP2 2030

 

 

HP ElitePad 1000
HP ElitePad 1000

HP ElitePad Mobil POS-løsning

Forvandle bedriften med en mobil POS-løsning som er laget for detaljhandel. Sett HP ElitePad i HP Retail-hylsteret for ElitePad for å forbedre kundeservicen – fra håndflaten.Med HP ElitePad Mobile POS-løsningen kan du enkelt henvende deg til kunder i forretningen med mobile salgsverktøy som er laget for å informere og selge. Få mest mulig ut av hver salgsmulighet med forlenget batteridriftstid. Det sekundære tilleggsbatteriet gjør at du kan fortsette arbeidet uten å bekymre deg om lading.

Produktark HP Elitepad 1000

 

 

 

 

UTGÅENDE MODELLER
hp-mx10_2

 HP MX10

Basert på en HP ElitePad kan du nå også kombinere den mobile POS-løsningen som stasjonær eller mobil enhet.

Fra mobil til stasjonær og tilbake til mobil igjen – kun ved et  klikk. 

Enkel løsning som er tilpasset servicebransjen og til bruk som eget stasjonært kassepunkt eller til bruk for bestilling ved bord. Løsningen har alle ElitePad funksjoner og kan enkelt byttes  mellom å kjøre  på Wifi eller via LAN når plassert i dokking.

 Produktblad HP MX10

 

 

 

HP Pro Tablet 608HP Pro tablet 608

HP PROTABLET 608

HP Pro tablet 608  er den av de siste nyhetene innen mobil POS. Pro tablet 608 har en lynrask prosessor og kjører over bordbestillingene via wi-fi til kjøkken og bar. Fåes med håndleddstropp og er liten nok til å bære i servitørforekledet eller  bæres i skulderstropp med rugged case.

Anbefalt bruk: servitørstasjoner med trådløst nettverk.

Produktblad HP Pro tablet 608

 

 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om våre løsninger. Vi hjelper deg fra start til mål!

Din epost: (nødvendig)

Telefon

Emne

Spørsmål/Henvendelse