23 03 12 00 Teamviewer

| Maskinvare 

 

Ved å ha et godt samarbeid med våre leverandører, kan vi også garantere å levere stabile og moderne kasseløsninger. Både stasjonære og mobile løsninger skreddersys etter kundens behov og tilpasses hver enkelt installasjon. Trygg og sikker drift er et viktig kriteria for våre systemer og maskinvare er ikke uten unntak.

Vi tilpasser type maskinvare etter kundens ønske og kommer med anbefalinger iht bruk, plassering og vedlikehold av kassene.

Vi leverer blant annet:

  • Stabile og moderne kasser med stor kapasitet
  • Mobile salgspunkter til bruk ved garderobe, avlastningsbar eller for billetthåndtering
  • Bongskrivere/kjøkkenskrivere/ kvitteringskrivere
  • Kasseskuff for kontant betaling
  • Vekt, tilpasset service med løsvektregistrering
  • Skannere m.m.

 

NYHET!

HP ElitePos

 

HP Engage One

I disse dager lanserer vi neste generasjon av touchskjerm fra HP, en maskin som virkelig vil markere seg innen salgsnæringen. Her vil man kunne skape seg en ideel løsning for servicebedriften – enten den skal brukes som kasse, for markedsføring eller selvbetjening.

Se videopresentasjon av HP ElitePOS her 

 

 

 

 

HP RP9

Touch med 15,6 tommers skjerm har en kraftig prosessor og det dobbelte av lagringskapasitet mot lillebroren RP2. Modellen er rask og skjermen er styrket i forhold til skitt og smuss. RP9 er lett å ta av fot og kan monteres på vegg eller VESA-feste.

 

Produktblad HP RP9

 

 

 

UTGÅENDE MODELLER

                                                        

HP RP2 Retail System - modell 2030
HP RP2 Retail System – modell 2030

HP RP2 Retail System – modell 2030

Få pålitelig og robust ytelse fra HP RP2 Retail System, en stilig, kompakt og servicevennlig All-in-One enhet med berøringsskjerm som kan utplasseres i hele virksomheten som en selvbetjent løsning for kunder eller som operatørstasjon. Legg til allsidighet med denne kompakte All-in-One-enheten. Fleksible monteringsalternativer lar deg plassere enheten på disk eller monter rett på vegg eller stolpe.

Vær komfortabel der det er søl og sprut – det forseglede vifteløse designet (IP54-qualified) er gått igjennom omfattende tester for støt og vibrasjoner.

Se videopresentasjon av HP RP2 her 

Produktark HP RP2 2030

 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om våre løsninger. Vi hjelper deg fra start til mål!

Din epost: (nødvendig)

Telefon

Emne

Spørsmål/Henvendelse