23 03 12 00 Teamviewer

Alipay – nå tilgjengelig i Norge!

 

Nå gjør Verifone i Norge det enkelt for norske brukersteder å tilby Alipay som betalingsmetode og samtidig drive målrettet markedsføring direkte mot over 520 millioner brukere av Alipay-appen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verifones Alipay-Kit består av en Verifone e355 betalingsterminal med infrarød scanner og bluetooth-skriver. Terminalen bruker Alipay-software og aksepterer kun Alipay som betalingsmetode og kommuniserer via WiFi.

Betaling gjøres ved at operatøren taster inn salgsbeløpet i norske kroner og scanner en QR-kode fra Alipay-appen på kundens smarttelefon. Terminalen sender informasjonen til Alipay for autorisering. Kunden belastes i kinesiske yuan, brukerstedet får oppgjør i norske kroner.

 

 

 

 

 

 

 

 

Når ditt brukersted aksepterer Alipay som betalingsmetode, presenteres dere med en kinesisk profil i Alipay-appen. Profilen inneholder blant annet opplysninger om hva slags produkter, tjenester og fasiliteter dere tilbyr, hvor lang avstand det er mellom dere og brukeren i øyeblikket og hvordan dere rangeres av andre Alipay-brukere.

Det er også mulig å legge ut rabattkuponger og delta i Alipay-spesifikke kampanjer i appen.

 

Les mer om hvordan du kan bruke Alipay ved ditt utsalgssted

SE FILM OM ALIPAY HER!

 

OM ALIPAY:

Alipay er verdens ledende betalings- og livsstils-app, med over 520 millioner brukere. Alipay er den mest brukte betalingsmetoden i Kina, og den mest brukte løsningen for mobilbetaling i verden. Undersøkelser viser at kinesiske turister i Norge etterspør informasjon på kinesisk og betalingsmetoder de er vant til å bruke. Med Alipay kommer norske brukersteder langt i å oppfylle begge deler.