23 03 12 00 Teamviewer

«EUROPAS STØRSTE FULLINTEGRERTE KONFERANSEHOTELL»

Med 2 500 hotell-leiligheter (i 2020), en av Norges største konferansesaler, restauranter, bar, kiosker, Oslofjord Arena – Norges råeste sportsanlegg, strand og friområder, og hele fjorden rett utenfor bryggekanten er Oslofjord Convention Center et av Europas største konferansedestinasjoner der de store drømmene realiseres.

 

Målet er klart. OCC er allerede i lederposisjon som arena for større konferanser og utstillinger. Det satses stort på IT-løsninger og nylig ble KDR Gold kassasystem implementert som et steg videre mot fullintegrert hverdag.

 

Ved valg av leverandør har det vært viktig å finne en som tilbyr et godt, stabilt og fleksibelt produkt og har en forståelse for kundens bransje og strategi. 
Oslofjord Convention Center valgte KDR da de støtter opp all grunnfunksjonalitet knyttet til FnB & Retail og leverer en stabil plattform som vi kan være sikre på fungerer når vi trenger det.
KDR som gjennom sitt fokus på verdi tilbyr en fleksibel og åpen løsning der vi kan integrere løsningen mot Apper, Digitale displayer og andre verdiskapende tjenester
gjorde att KDR passer godt inn i den satsning vi har for Oslofjord Convention Center.
CIO –  Jonas Carlsson, Oslofjord Convention Center

 

KDR har hatt en klar agenda fra første stund. Systemet skal innfri og være fremtidsrettet.
OCC har planer om at destinasjonen skal ferdigstilles ila 2021 da det skal bygges 12 nye hotellbygg, nytt konferansesenter og idrettsanlegg av ulike slag, i tillegg til badeanlegg og fitness-og spa avdeling.
KDR skal på sikt levere et system som passer inn i alle områdene hvor betalingsøyeblikket står sentralt.

 

LES MER OM OSLOFJORD CONVENTION CENTER HER