23 03 12 00 Teamviewer

Vi er klare for Vålerenga Kultur- og Idrettspark

Helgen 9 og 10. september åpner Vålerenga kultur- og Idrettspark med både seriespill for både kvinner og herrer.

En etterlengtet stadion er nå endelig kommet på plass. På Valle Hovin i Oslo, nærmere bestemt ved adressen Innspurten 12, åpner Vålerenga fotballs nye storstue.

Vi har den store æren av å levere kassesystemet KDR Gold til alle serveringsstedene i samarbeid med Fazer Food Services som er leverandør av kantine, kiosk og VIP-konsepter ved Vålerenga stadion.

Daglig leder i KDR, Robert Franco har selv vokst opp i nærmiljøet og har siden barns ben holdt med Oslos stolthet.

Vi takker både Fazer food services og Vålerenga kultur- og idrettspark for at vi får muligheten å være med på skape gode rutiner i driften og samtidig gi de besøkende en god kjøpsopplevelse. Det at vi får Vålerenga stadion som kunde viser styrken i systemet vi leverer og at vi får ta del i næringen rundt der vi selv holder til.

I tillegg til alle serveringsstedene inne på stadion åpner også Gastropuben «ØST» med over 200 sitteplasser. Her vil man kunne nyte kvalitets- mat og drikke i fantastisk atmosfære.

Vi gleder oss til avspark til helgen og ønsker VIF all lykke resten av sesongen.


Fazer er et internasjonalt familieeid selskap med virksomhet innen konfektyr, bakeri og cafedrift samt drift av personalkantiner for offentlig og private virksomheter. Fazer ble etablert i 1891, og har i dag over 15 000 ansatte, med virksomhet fordelt på 8 land. Fazers virksomhet følger etiske prinsipper som baserer seg på konsernets verdier og FN:s Global Compact.

Les mer om Fazer her