23 03 12 00 Teamviewer

| Programvare – KDR GOLD

 

 

KDR GOLD er markedets ledende kasseløsning for servicebransjen. Systemet er utviklet i Norge og blir tilpasset behovene til den enkelte etter et modulprinsipp. KDR GOLD snakker med de fleste typer bankterminaler som er EMV-godkjente, og vil fortløpende integrere seg mot nye modeller som måtte komme.

Systemet vil kunne integrere seg mot hotell – og tappesystemer og overføre regnskapstall til regnskap og faktura.

KDR GOLD har mange funksjoner for kantiner, som også kan benyttes av andre bransjer. Blant annet er det mulighet for å benytte interne debet-/kredittkort – både med magnetstripe, RFID og strekkodebasert.

Systemet støtter bruk av variable priser for differensiering av kundegrupper og tilbyr muligheten for å integrere vareautomater direkte mot kassesystemet som gir mulighet for å benytte interne debet-/kredittkort på vareautomaten som har vist seg å gi økt salg på vareautomater.

 

Klikk her for å motta et konkret tilbud på GOLD kasseløsning!

 
Gold_monitor
Last ned her!

GOLD MONITOR – APP

Med GOLD Monitor kan du følge omsetningen i sanntid via tablet eller smarttelefon. Her får du detaljert oversikt fordelt pr. konto, pr. avdeling eller pr. ansatt m.m. og du kan velge å se omsetningen i tall eller illustrert i diagrammer.

                                   Et praktisk verktøy å bruke mens man er på farten!

 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om våre løsninger. Vi hjelper deg fra start til mål!

Din epost: (nødvendig)

Telefon

Emne

Spørsmål/Henvendelse